HOLIDAY BAR IN HELSINKI

Kävimme ensin työporukan kanssa ja toisen kerran vanhan koulukaveriporukan kanssa syömässä Helsingin paljon kehutussa uudessa Holiday ravintelissa. Nappasin jälkimmäisellä kerralla muutaman kuvan paikasta ja ne sopii jakaa nyt, vaikka ei itse siellä Suomessa ollakaan, koska ilmeisesti Suomessa nautitaan vielä näin syyskuussakin lämpimistä päivistä ja rento illanvietto tässä paikassa olisi varsin osuva. Ruoka oli oikein maistuvaa ja paikan tunnelma ja sisustus todellakin holiday fiiliksellä varustettu. Eli jos et ole vielä käynyt kyseissä raflassa, suosittelen menemään ja tsekkaamaan. Paikan Burrata oli niin niin hyvää, että se kandee testata!

BRIEFLY IN ENGLISH

Holiday bar in Helsinki is a really nice new restaurant which I definitely recommend visiting if you're in town. The Burrata on the menu was awesome!