PACIFIC CITY

Täällä Kaliforniassa ostospaikat ovat lähinnä erilaisia kauppakeskuksia. Losissakaan ei ole vielä montaa tavallista kaupunkikatua tullut vastaan, jonka varrella olisi yleisimpiä ketjuja ja erilaisia kauppoja. Santa Monicasta löytyy kävelykatu, jonka varrella on kauppoja, mutta sielläkin on kauppakeskus sen vieressä, jossa valtaosa kaupoista tuntuu olevan. Venicestä löytyy ihastuttava Abbot Kinney, jonka varresta löytyy toinen toistaan coolimpia pikkupuoteja. Melrosesta löytyy high end vaatebrandien liikkeitä ja kahviloita. Mutta jos haluat käydä Urban Outfittersissä ja COS:lla, Cotton On:issa tai vaikkapa Sephorassa, silloin pitää suunnata johonkin kauppakeskukseen. Toki minulla on kokemusta Losista edelleen vain murto-osasta, koska se on jättiläiskaupunki, mutta sama kaupattomien katujen kokemus on tullut vastaan jo monessa kaupunginosassa. 

Orange Countyssä kauppakeskuksissa on se kiva puoli, että monet ovat ulkoilmakauppakeskuksia. Eli niissä on kaupunkimainen viba, saa nauttia ulkoilmasta ja silti kaiki kaupat ovat kauppakeskuksen tavoin lähellä. Kivoin kauppakeskus mielestäni  täällä päin on Huntingon Beachilta löytyvä Pacific City. Se on suhteessa muihin kauppakeskuskavereihinsa tosi pieni, mutta sitäkin ihastuttavampi. Siellä on paljon kivoja ravintoloita ja mukava kattaus myös kauppoja. Parasta on näkymät rannalle ja kauniisti rakennetut yleisalueet. 

Pacific Cityssä on paljon tapahtumia ja heidän Instagram tilinsä on todellakin seurauksen arvoinen! Kattokaa nyt miten nättiä ja inspiroivaa kamaa; Instatili löytyy TÄÄLTÄ. Ollaan oltu tuolla mm. ulkoilmaleffaillassa (The Elf), syömässä ja hengailemassa muuten vaan. Olisin halunnut mennä ennen joulua kranssintekokurssille, mutta sinne en valitettavasti päässyt. Nyt vähän mietin josko pääsisin osallistumaan Sephoran no make up -meikkauskurssille :) 


BRIEFLY IN ENGLISH

My favourite mall in Orange County is Pacific City in Huntington Beach. It's relatively small, but it is so pretty, it's by the ocean, it has nice set of restaurants and a cool collection of stores. They have a lot of fun events and happenings there. Before Christmas we went to see the Elf movie which was shown in their outdoor screen. It was such a fun thing to do with family! Also, their Instagram feed is to die for! Definitely worth following and be inspired by; you can find it HERE. A strong recommendation and thumbs up overall for Pacific City from me!