BOTTEGA LOUIE

Tiesin, että jos joskus mennään Losissa Downtownin alueelle niin yksi stoppi pitää olla siellä sijaitseva Bottega Louie. Bottega Louie on ravintola, joka on erityisen tunnettu macaron-leivoksistaan. Niinpä Downtownissa ollessa teimme siellä stopin. En minä mikään leivonnaisexpertti ole, mutta olihan ne macaronsit nyt hyviä! Ja erikoismaut oli kivoja ylläreitä. Earl grey on mun lempitee, mutta vähän epäilin sen maistuvuutta leivoksessa, mutta se oli kyllä ihan napakymppi! Ennenkaikkea kuitenkin macaronsien ulkonäkö ja värisuora järjestys hiveli silmää. Kaunis ravintola. Mielestäni se sijaitsee vaan vähän oudossa paikassa, koska se downtown ei ole millään muotoa mikään ihastuttava aluea. Ei mitään muuta positiivista mainittavaa sieltä kuin tämä Bottega Louie. Jos siis jostain syystä siellä suunnalla liikut niin käy täällä, muutoin mun mielestä dowtownin voi skipata kokonaan (Pieni tarkennus: ellet tee täsmävisiittiä johonkin tiettyyn cooliin baariin tai kattoterassille tms. Niitä on ilmeisesti monia makeita tuolla suunnalla, mutta niistä ei meikäläisellä ole tähän hätään kokemusta ;) Onneksi Bottega Louiella on verkkokauppa niin niitä ihania makuja on mahdollista tilata kotiovelle (US only). 


BRIEFLY IN ENGLISH

I am not a fan of Downtown LA as an area, but if you do happen to be there for any reason, go to Bottega Louie to treat yourself with a few lovely macarons. Luckily they have a webshop so these treats can be ordered to your home door (US only).  I especially liked the Earl Grey flavor and how the macarons looked in color organized lines :)