RODEO DRIVE, BABY

Now, one more thing. Where do I go for the clothes? Good stuff, on him.
- In Beverly Hills? - Yeah.
Rodeo Drive, baby.

- Pretty Woman    

Rodeo Drive on luksuksen ja glamourin ilmentymä. Siellä sijaitsee luksusvaatermerkkien flagship -liikkeet ja ne ovat toinen toistaan prameampia ja pröystäilevämpiä. Näyteikkunat ja ja viimeisen päälle hiotut rakennukset tekevät kadulla kävelystä lähes museomaisen tai vähintäänkin arkkitehtuurisen kokemuksen. Ennemmin kuin shoppailla, tykkään alueella juuri äimistellä mitä kaikkea kreisiä ja överiä siellä on, vaikka ymmärrän, että se monelle on se the unelma shoppailukatu. Vaikka ollaan tuollakin useampaan kertaan käyty niin en ole mitään edes meinannut ostaa, mutta joulun alla hyppäsin jättikokoiseen kultaiseen lahjapakettiin poseeraamaan addun leggareissani ;)

Rodeo Drive sijaitsee Beverly Hillsin sydämessä. Se Beverly Hills kyttä -elokuvistakin tuttu Beverly Hillsin hieno taloalue on suoraan Rodeo Driven yläpuolella. Sieltä voi the rich and famous sitten luksusautoillaan valua Rodeo Drivelle shoppailemaan ;) Ja ilmeisesti siellä julkkisbongauksia voi helposti tehdäkin - Vink vink ;)

Jos Rodea Drivelle menet niin suosittelen samalla käymään Sugarfinassa ja Sprinklesin Cupcake ATM -kuppikakkuautomaatilla. 

Niin ja kaikki te Pretty Woman fanit; The Regent Beverly Wilshire hotelli sijaitsee Rodeon Driven päässä. Mulle se on sen kadun jännin juttu, koska Pretty woman on ehkä paras leffa ikinä. Ja onhan toi Guccin kultaseinäkin aika makea! 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

Rodea Drive is situated in the heart of Beverly Hills and it is the embodiment of all things glamour and luxury and fashion. All the major fashion brands have their flagship stores in this street and they are all bold and even over the top elegant. Even if that kind of shopping is not your thing, you can enjoy and gush over the architectural experience and almost museum -like feeling.            

If you go to Rodeo Drive, I suggest you combine the visit with a visit to Sugarfina and the Cupcake ATM which are both closeby.                               

Oh, and for all you Pretty Woman fans, at the end of Rodeo Drive you can find The Regent Beverly Wilshire hotel which is the famous hotel in the movie. That's my favourite thing on the street ;)