THE PINK WALL & OTHER COOL WALLS IN LA

Jossain Pinterestin syövereissä varmaan taas törmäsin tähänkin ideaan. Halusin Losissa kierrellessä ehdottomasti käydä tätä pinkkiä seinää kuvaamassa. Kyseessä on Paul Smithin liikkeen seinä. Seinä tuntuu vetävän porukkaa ihan vaan kuvaustaustana, koska se on niin cool. Ainakin kun olimme siellä ystäväni Helin kanssa, paikalle tupsahteli tasaiseen tahtiin kaikenlaisia innokkaita kuvaajia ja kuvattavia. Pakkohan se oli itsekin yrittää hengailla coolisti seinää vasten. 

Sittemmin olen löytänyt myös Studio DIY:n Wall crawl postauksen TÄÄLTÄ, jossa tämä pinkki seinä on listattuna yhtenä Losin makeista seinistä. Wall crawl oppaan avulla voi suunnistaa ympäri Los Angelesia kivojen seinien perässä. Minä en ole noissa postauksen muissa seinämestoissa käynyt, mutta muutamia kivoja seiniä on tullut muuten vaan löydettyä. Löysin mm. vahingossa stand-up keikalta tullessa West-Hollywoodista Cisco Homen makeen Made in LA -seinän. Olin sen jo jossain aiemmin nähnyt, mutta törmäsin siihen sitten iltahämärällä kun etsimme jotain istuskelupaikkaa stand-up keikan päätteeksi. Siitä kuva löytyy instakuvistani TÄÄLTÄ. Ja kivoista seinistä kun puhutaan niin niitähän löytyy ihan hirmuisesti Venicen Abbot Kinney Boulevardilta. Kurkkaa postaus siitä upeudesta TÄÄLTÄ. Ja sopiipa tähän yhteenvetoon vielä mainittavaksi, että ihanan Cafe Gratituden ulkopuolella on yleensä aina heidän #lovewall, josta kuva löytyy mun Cafe Gratitude postauksesta TÄÄLTÄ.  Alla englanninkielisessä osiossa vielä yhteenvetona paikat, josta me olemme bongailleet kivoja seiniä. 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

I knew I had to see this pink wall in person when I bumped into it in Pinterest. It is a Paul Smith store outside wall and it is just as pink in real life as it is in pictures. I was there with my friend Heli.  Since then I've also found Studio DIY's Los Angeles Wall Crawl post HERE. With the Wall crawl map you can go round LA looking and photographing cool walls. I have not been to the other walls in their guide expect for this pink one. But we have seen quite a lot of other nice walls on our journeys in LA. For example the cool Cisco Home Made in LA wall, of which you can find an image in my Instagram account HERE. And of course the lovely walls in the lovely Abbot Kinney Boulevard are a must see. Read my post about Abbot Kinney HERE. And one of my faves is the #lovewall from outside of Cafe Gratitude, read the post about the cafe HERE

Below is a quick list of the above mentioned walls with their addresses. All the walls have been seen and photographed in August-November 2016. So in time, some of the wall art may change.
 

 

The pink wall - Paul Smith
8221 Melrose Ave, Los Angeles, CA 90046

 
 

Made in LA - Cisco Home
8025 Melrose Ave, Los Angeles, CA 90046

 
 

'So good' wall installation
1126 Abbot Kinney Blvd, Venice, CA 90291 

 
 


Palm trees
1126 Abbot Kinney Blvd, Venice, CA 90291

 
 

Cafe Gratitude #lovewall #jgoldcrown
300 S Santa Fe Ave, Los Angeles, CA 90013

 
 

Painted wall - Traction Ave
714 Traction Ave, Los Angeles, CA 90013