THE SAGUARO IN PALM SPRINGS

Tämä sateenkaaren väreissä hehkuva ihanuus on hotelli nimeltä The Saguaro Palm Springsissä. Sen näkeminen oli mulla Palm Springsin must-see listalla. Ja kyllä kannatti. Sen värit ja visuaalisuus inspiroivat edelleen ja saavat haaveilemaan uudesta käynnistä. Etenkin, koska sisäpihalla oli joku remontti käynnissä niin emme nähneet sisäpihaa ihan täydessä loistossaan. Emme myöskään majoittuneet tässä hotellissa, mutta hyvä kikka päästä kokemaan Saguaron fiilistä majoittumatta siellä on mennä sen aulassa sijaitsevaan El Jefe tequila baariin / ravintolaan syömään. Niin mekin teimme ja se kombo oli täydellinen. Saimme fiilistellä hotellia ja sen tunnelmaa ja ruoaksi oikein oivia tacoja ja vielä oivempia margaritoja :D 

Eipä tuosta hotellista sen enempää. Kuvista varmaan ymmärrätte miksi minä tykkään siitä ;) 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

This amazing rainbow-colored hotel is called The Saguaro Palm Springs. It was on my must-see list when visiting Palm Springs. We didn't stay there, but I am hoping that one day I will have a chance to stay there too. 

We actually had dinner at the El Jefe tequila bar and restaurant which is located near the lobby of the Saguaro hotel. This way we could enjoy the atmosphere and ambiance of the hotel even though we didn't stay there. I can recommend that if you decide to stay somewhere else too but wish to see this cool hotel. The tacos were excellent and the margaritas even better at the El Jefe :D