BIRTHDAY PARTY LOOK - CALIFORNIA STYLE

The dress LENNY LEMONS

Meillä asuu yksi 3-vuotias neitien neiti. Joka päivä pitäisi mielellään olla mekko päällä - mitä kukkaisempi, röyhelömpi, värikkäämpi ja prinsessampi sitä parempi. Kauhulla odotan sitä ensimmäistä talvea kun muutetaan takaisin Suomeen ja ei voi joka päivä lähteä mekolla ulos ja tunkea helmoja toppahousujen alle ;) Erilaiset juhlat ja pippalot ovat aina kova juttu, joten kun alkuvuodesta lyötiin lukkoon kaverin synttärit tälle viikolle ja satuin näkemään Lenny Lemons verkkokaupassa kivoja mekkoloita niin niitä lähti parit tilaukseen juhlia ajatellen. Juhlat juhlittiin edellispäivänä ja meidän neiti nautti sydämensä kyllyydestä ihanista ulkoilmapippaloista, jossa ihan parasta oli ilmapallot ja nurtsilla tanssiminen. Kyllä sitä iloa katsellessa itsellekin tuli fiilis, että voisi vähän kirmailla pallojen perässä ja melkein itku pääsi toisen ilosta ja onnesta <3

Tuo Moonan päällä oleva mekko on nimeltään CHLOE ja löytyy siis Lenny Lemons verkkokaupasta TÄÄLTÄ. Täällä ostan Moonalle vähän överimpiä juttuja kuin mitä Suomessa, täällä kun on ihan kaikkea tarjolla ja enemmän värejä ja räikyvämpiä juttuja näkyvillä niin ihan arkipäivänäkin voi pitää vaikka glittertakkia eikä kukaan ihmettele mitään ;) Eli olkoon tämä tällainen California style -vaihe! Minä ja neiti tykätään tuosta mekosta hulluna, mutta täytyy sanoa, että laadultaan se vaikuta olevan mitään ihan parasta. Esimerkiksi alushame on jotenkin oudon lyhyt, vaikka nettikaupan kuvissa se on lähes saman pituinen kuin päällysröyhelöt, pesuohjeet puuttuu kokonaan ja koko on tosi pientä (tilasin 4-vuotiaan koon ja Moona on normaalikokoinen reilu 3-vuotias ja mekko on jo nyt vähän nafti). Mutta ihana se silti on! 

Jälleen kerran saatiin muistojen pankkiin ihania juttuja näistä synttärijuhlista <3


BRIEFLY IN ENGLISH

We celebrated our friends daughter's birthday yesterday and Moona was super stoked to party in her new dress from the Lenny Lemons webshop. You can find the dress HERE. I just had to order it when I saw it. It's so pretty! The sizing is quite small. The one that I got for Moona is size 4 and she just turned 3, and the dress is good now so I would assume it would be too small for a 4-year-old. I just love the dress. But I do have to say that it does not seem like it is the best quality; for example the underskirt is really short and is not as long as it is on the webshop product picture. But again, I still love it and Moona loves it so no biggie :) 

The party was so much fun with balloons and everything so another day of fun memories!