MAANANTAIMALLI

Earrings by Maanantaimalli: Huipulla & Puoliksi
Jumpsuit Urban Outfitters

Tykkään Instagramista ja Pinterestistä ihan hirmuistesti lähinnä siksi, että sieltä on helppo etsiä ideoita ja saada inspiraatiota, mutta myös löytää uusia ihania juttuja. Yksi hyvä esimerkki on kun joku päivä Instagramissa törmäsin pieneen yhden naisen korvakorupajaan nimeltä Maanantaimalli. Korvakorut olivat niin mun mieleen, että pistin tilauksen menemään het siltä istumalta. Matleenan omien sanojen mukaan Maanantaimalli on lähtöisin pienestä joululahjapajasta, joka kasvoikin hujauksessa ja täysin yllättäen isommaksi pajaksi. Puuosat valmistaa Hauholla toimiva Ilonen puutyö ja kaikki korut maalataan käsin. Tällaista Suomalaista työtä on mukava tukea. 

Tilasin korut Suomen osoitteeseen, koska olimme piakkoin menossa käymään Suomessa visiitillä. Oli kivaa Suomeen mennessä löytää ja avata nätisti pakattu paketti ja hypistellä näitä ihastuttavia koruja <3 Otin korut jo Suomessa lähes jokapäiväiseen käyttöön, ja sama on jatkunut täällä. Kaliforniassa korut ovat todellinen harvinaisuus, uskallanpa veikata, että olen ainut, jolla niitä täällä on! Kaupan kassoja myöten niitä kehutaan <3 Täällä positiivisen palautteen ja kommenttien kulttuuri on todella erilaista kuin Suomessa. Täällä uskalletaan sanoa kenelle tahansa mikä tahansa positiivinen viesti. Jumppasalilla joku saattaa huutaa kauempaakin, että sulla on ihanat trikoot! Tai lastenvaatekaupassa myyjä voi tulla ihan erikseen sanomaan, että ompa sinulla kaunis mekko. Lapsia kehutaan söpöiksi ja näteiksi ihan tuon tuosta. Sitä aina vähän häkeltyy a) jo ihan pelkästään sitä vieraiden yllättävää lähestymistä, mutta myös b) sitä positiviista viestiä. Se on täällä ihanaa. 

Minä iloitsen nyt näistä uusista koruistani ja jään pohtimaan minkä malliset niistä hankkisi seuraavaksi ;) Maanantaimallia voit seurata Instagramissa TÄÄLLÄ ja Facebookissa TÄÄLLÄ


BRIEFLY IN ENGLISH

I stumbled upon these beautiful earrings in Instagram HERE. They are called Maanantaimalli - it is a small Finnish jewellery boutique held by a girl called Matleena. She paints all the earrings by herself. I just love the earrings and they have gotten a lot of positive comments from friends and family in Finland but also even from strangers here in California. I'm now a happy girl with my new earrings <3