DIY PAINTED LETTERS & SHAPES

Nämä kuvat ovat odotelleet koneen kansiossa tovin, mutta hei, mikäs siellä odotellessa! Kun olimme menossa täällä jenkeissä ensimmäisille lapsisynttäreille halusin viedä varsinaisten lahjojen lisäksi jotain itse tuunailtua oheen vähän niinkuin kortin asemassa. Jotain minkä voi säilyttää jos se sattuu olemaan mieluinen. Löysin Targetista (joka on mun lempi täältä-saat-kaiken kauppa) tällaisia puukirjaimia. Ostin myös akryylimaaleja ja pensseleitä. 

Eräs iltapäivä sitten istuimme Moonan kanssa pöydän ääreen ja aloimme taiteilla - Moona rakasti tuota kimalleväriä ja vaalenpunaista ja teki niistä parit omat versiot. Minä vähän jeesasin niissä kavereille menneissä versioissa ;) Kirjaimet oli tietysti valittu lasten nimien mukaan. Maalauksen ei tarvitse olla kummoista. Sen voi tehdä vaikka vain yhdellä värillä, koska jo ajatus on kiva antaa kortin sijaan pienet maalatut puukirjaimet, jossa on omaa kädenjälkeä - ei lopputuloksen mikään Rembrandt tarvitse olla ;) Tällaisiahan voi tehdä vähän isompinakin ja sellaisilla väreillä mitkä sopivat lapsen huoneen sisustukseen ja sillä tavalla piristää lapsen huoneen sisustusta omatekoisella jutulla! Ja tämä on aivan superkivaa puuhaa lapsen kanssa!


BRIEFLY IN ENGLISH

I wanted to bring something very little handmade to go with a birthday present so I came up with these painted letters. The letters were our birthday card so to speak to go with the actual presents. The letters and paint I found from Target. Then one afternoon we sat down with my daughter and painted them with these fun pastel colours. You could also use these to decorate your children's room for example. We had so much fun making them and it was nice to give something self-made.