LAGUNA BEACH SHINY WALL

Mä oon kiinnittänyt huomiota tähän kiiltävään seinään Laguna Beachilla monena kertana kun olemme olleet Laguna Beachilla. Viime viikonloppuna sitten siitä ohi mennessä pistin Mikon napsasemaan pari kuvaa meikämannesta sen edessä - koska ihmisen kanssa seinä on kiinnostavampi kuin ilman ja Moonalla oli päällä semmonen ei niin hieno Ryhmä Haun Halti-asu päällä niin ajattelin, että ehkä minä olin himpun verran edustavammassa asussa kuvauksen kannalta, vaikka yleensä on sata kertaa kivempaa ottaa muista kuvia kuin olla itse mallina ;) 

Seinän kultaosio on melko pieni, mutta sen pinta on todella mielenkiintoinen. En tiedä sen tarinaakaan sen kummemmin, mutta siinä rakennuksessa toimii Bank of America Financial Center. Seinän tarkka sijainti löytyy TÄÄLTÄ. Seinää vasten saa kivoja selfietä ja vaikka jotain perhe tai kaveriporukkakuvia! 

 

BRIEFLY IN ENGLISH

I had noticed this shiny wall in Laguna Beach many times before and last weekend we walked past it, I said to my hubby to take a few pictures of me in front of it. I wanted to write about it here because it's a good selfie spot and the surface is so fun that you could for example take a picture of your friends or family here when you are spending a day at Laguna Beach. I don't know the story about the wall, I would assume it is some sort of art installation. In the building itself there is the Bank of America Financial Center. To see where the wall is on the map, check HERE