EASY EASTER CANDY

eastercandy2.jpg

Suomessa meillä ei ole ollut tapana juhlistaa pääsiäistä mitenkään kovin suuresti. Yleensä pääsiäinen meillä tarkoittaa mämmiä, suklaamunia, mökkeilyä ja perheen kanssa olemista. Täällä Amerikassa ollessa on pääsiäinen ollut melko erilainen. Se on ollut yksi suuri eggstravaganza. Egghuntteja eli pääsiäismunan metsästystä on pidetty eri muodoissa ja useampaan kertaan ja on tavattu pääsiäispupua ja askarreltu pääsiäisjuttuja jne. Eilen oli meidän asuinalueen oma egg hunt -tapahtuma, jossa iso nurmikko oli miinoitettu muovisilla pääsiäismunilla (lue postaus muovimunista ja niiden koristeluvinkki TÄÄLTÄ). Pidimme pienimuotoisen piknikin tapahtuman jälkimainingeissa ja tehtiin sinne Moonan kanssa pääsiäisnamia. 

HELPPO PÄÄSIÄISNAMI SYNTYY NÄIN:

  1. Sulata pari levyä valkosuklaata vesihauteessa
  2. Levitä sulanut suklaa leivinpaperilla vuoratulle pellille tai matalaan astiaan
  3. Heittele päälle haluamasi värisiä suklaanameja (tässä käytetty Easter / Spring M&M's) ja strösseleitä
  4. Anna kovettua jääkaapissa tovi
  5. Kun suklaa on kovettunut, leikkaa siitä reilun reteästi eri kokoisia palasia veitsellä

Tästä on helppo soveltaa versio mihin vaan synttärijuhlaan, jouluun tai illanviettoon vaihtamalla koristeita päälle. Meillä koristelu tehtiin täysin lapsen haluamalla tavalla - paljon kaikkea ja vielä vähän lisää ;) Kivaa pääsiäisen aikaa kaikille! 


BRIEFLY IN ENGLISH

We did some easter candy with my 3-year-old for our Easter picnic. It's super easy to make and fun to do with kids. Our decoration style was chosen by my daughter: More is more ;) 


HOW TO MAKE SUPER EASY EASTER CANDY:

  1. Melt white chocolate
  2. Spread the melted chocolate on a tray or dish covered with a baking sheet
  3. While the chocolate is still soft, add toppings; for example chocolate candy and sprinkles (I used Easter / Spring M&M's and sprinkles bought from Target)
  4. Let it set in the fridge for a while
  5. When the chocolate is hardened, cut different sized pieces and you're done!

It's easy to make different versions to suit different holidays by changing the toppings; for example for Christmas you could use something red and green and for birthday parties it's easy to choose colours to match the theme.

Happy Easter everyone!