STREET CHALK PHOTOGRAPHY

Dress: Alice & Ames

Puisto + katuliidut + meidän pikku prinsessa neiti + kamera = yllä olevat valokuvat

Suosittelen seuraavalla kerralla kun leikitte katuliiduilla, ottamaan kameran mukaan ja ottamaan hauskoja kuvia perhe albumiin. Saapa kuvista teetettyä jonkin kortinkin tai vaikka valokuvia lapsen huoneen seinälle.  

Aseta lapsi makoilemaan maahan ja piirrä ympärille erilaisia kuvioita, jotka sopivat hänen luonteeseensa. Ota kuvat suoraan yläpuolelta. Jos haluat olla vähän enemmän pro, ota pienet A-tikkaat mukaan ja napsi kuvat sen päällä seisoen, jolloin saat kaiken paremmin mahtumaan kuvaan. 

Moona halusi olla prinsessa ja perhonen, joten hänestä on tällaisia hempukoita tyttömäisiä kuvia. Jos piirtäminen ei ole sinun juttusi niin suosittelen pysymään melko yksinkertaisissa muodoissa ja kuvioissa kuten yllä olevat siivet ja prinsessakruunut. Laita mielikuvitus juoksemaan tai kokeile vaikka näitä helppoja muotoja: 

 • sateenvarjo ja sadepisarat
 • lapsen nimi kirjoitettuna isosti
 • ilmapallot
 • eläinten korvat (esim. pupu tai karhu)
 • kukkakimppu käteen
 • sankarin viitta 

Ja pitäkää kivaa! Jaa omat versiosi Instagramissa #streetchalkfun niin voidaan inspiroitua toistemme tekemisistä.

BRIEFLY IN ENGLISH

A playground + street chalk + our little princess + camera = the above images

Street chalk is a fun activity for any kid (and for a grown-up too). I suggest you take a camera with you the next time you are playing around with them because you can create some really fun photographs to your personal photo albums, different kind of greeting cards or family pictures to your walls.

Make your child lay on the ground and draw whatever decorations around him/her and snap a shot from the above. If you want to be a pro, take a building ladder with you to be able to shoot from the above angle properly. 

My daughter wanted to be a butterfly and a princess hence the very girly images of her. If you're not into drawing, the key is to keep to easy and simple shapes like the above butterfly wings. There is a ton of easy shapes that anyone can draw. Try for example some of these: 

 • umbrella & raindrops
 • child's name in letters
 • balloons
 • animal ears (bunny, bear etc)
 • flower bouquet in hand
 • a supermans cape

And have fun! Share your versions in Instagram with #streetchalkfun so we can get inspired by each others art.