THE EASIEST EASTER EGG DECORATIONS

Täällä jenkeissä tuntuu, että eletään tosi vahvasti juhlasta juhlaan. Halloweeniin varustaudutaan käsittämättömän suuresti. Siitä siirrytään suoraan Thanksgivingiin ja sitten tietysti jouluun. Uuden vuoden jälkeen kaupat täyttyy jo Ystävänpäivä sydämistä ja siinä lomassa ujosti myös St. Patrick's Day:n vihreistä jutuista. Sen jälkeen eletäänkin jo tätä aikaa kun Pääsiäissälä valtaa kauppojen hyllyt.

Täällä pääsiäisen iso juttu on egg hunt eli munajahti. Me osallistutaan Moonan kanssa huomenna pienellä omalla porukalla tehtyyn egghunttiin ja sitä varten askarreltiin muovisia pääsiäismunia (jonne sitten pääsiäispuput laittaa pieniä nameja ja muita miniylläreitä ja niitä sitten etsiskellään puistosta). Koska meitä oli askartelemassa ja koristelemassa 3- ja 4-vuotiaat tytöt ja meikäläinen niin valitsin koristella munat maailman yksinkertaisimmalla tavalla: tarroilla. En tiedä myydäänkö Suomessa näitä ulkokäyttöönkin soveltuvia muovisia munia, jotka voi sitten itse täyttää haluamallaan tavalla. Täällä niitä on joka paikassa saatavilla, joten me koristelimme niitä. Tarroja ostin sieltä täältä, pääsiäisaiheisia, timantteja, sateenkaaria, yksisarvisia ja muita. Näissä kuvissa olevissa munissa käytetyt tarrat on Typosta hankittuja (paitsi tuo yksisarvinen). Tarrojen lisäksi meillä oli glitterliimaa ja noita hauskoja karvapalleroita. Tämä askartelu oli kivaa pääsiäispuuhaa lasten kanssa - eikä voisi olla yhtään helpompaa!
 

BRIEFLY IN ENGLISH

We've got an egg hunt tomorrow so we decorated easter eggs - those plastic suitable for outdoor-use-ones, with stickers. The stickers used in the above pictures are from Typo (except for the unicorn). Decorating with stickers is sooooo easy and fun! It doesn't get any easier than this. On top of stickers we had glitter glue and those fun fuzzy balls. Such a fun thing to do with kids!