SUGAR AND SCRIBE

Vietimme viime viikonlopun San Diegon La Jollassa. Se oli aivan upea paikka ja päätimme, että pyrimme vierailemaan siellä useastikin tulevaisuudessa. La Jollassa parasta (sen ilmeisimmän eli kauniin merenrantaympäristön lisäksi) oli sen ravintolaskene ja alueen käveltävyys. Sitä minulla on omassa asuinalueessamme ikävä, että olisi enemmän kaupunkimaista ympäristöä missä käppäillä ja ihmetellä ja löytää aina jotain uutta. Autolla liikkuessa kauppakeskusalueesta toiseen ei saa samaa fiilistä, vaikka kivoja putiikkeja ja ravintoloita olisikin tarjolla. 

Päädyimme nauttimaan aamiaista / lounasta Sugar and Scribe nimiseen ravintolaan. Se oli oikein oiva valinta, koska siellä ruoka ja palvelu oli erinomaista ja paikassa oli kiva rento tunnelma. Helppo mennä lastenkin kanssa, vaikka siellä ei muuten mitenkään varsinaisesti oltu lapsia otettu huomioon esim. erillisellä lasten menulla tms. Paikan sisustuskin oli minun mieleeni. Nuo lattialaatat on niin makeat ja ne mustat ikkunan karmit niin upeat. Yleisesti paikasta huokui sellainen cool beach house viba. Me likey. 


BRIEFLY IN ENGLISH

We spent last weekend mainly in La Jolla, San Diego. We just loved the area and decided that we will definitely visit it often from now on. One of the great things about La Jolla (on top of the obvious; beautiful scenery) is it's restaurant scene and walkability. It was quite clear right away that we had many options where to eat and that we could walk around and explore the village. We had our Sunday breakfast / lunch at the lovely Sugar and Scribe which turned out to be an excellent choice. The service was superb, the food even better and the place had a very relaxed atmosphere. I loved the interiors too. The floor tiles are amazing, I just love the black window frames and the overall sort of cool beach house vibe. Me likey.