Hello!

 

My name is Taru. Welcome to Mona & Saga - my blog about all things pretty! Mona & Saga is a blog about colourful knitting projects, pretty furniture, cute baby clothes, fun crochet projects, cool accessories and other bits and pieces of life by a thirty-something mum of a little girl, wife and tea & date lover from southern Finland. 

Instagram @monaandsaga
Snapchat : Taru-Tarzan

 
 

MAP POSTER FROM MAPIFUL

Löysin Mapiful palvelun, joka tekee valitsemastasi sijainnista karttajulisteen. Tiesin heti, että haluan tilata äipälle yllärilahjaksi mökille mökin koordinaateista julisteen. Tilaus oli helppoa, toimitus nopeaa ja lopputulos kaunis. Suosittelen!

Lue lisää →

KESÄKEMUILLA

Kesähengailu, askartelu, kivojen blogimimmien seura, Mikkelin hoodit ja hyvä sapuska kauniissa maalaismaisemissa on resepti taattuun mukavuuteen. Ilahduin kun kuulin, että pääsin osallistumaan moiseen häppeningiin! 

Lue lisää →

LATEST TODDLER CLOTHING BUYS & A KNITTED TUBE SCARF

En käyttänyt meidän 1v 8kk tytöllä viime talvena vielä huiveja juurikaan. Kauluri-pipo-haalarin-kaulus+huppu-yhdistelmä toimi vallan mainiosti eikä erillisille huiveille ollut tarvetta. Ensi syksyä ajatellen ja näitä surkeita kesäilmoja ajatellen kudoin taaperollemme tuubihuivin.

Lue lisää →

 

FREE DOWNLOAD: ALPHABET SERIES

Jostain aivojeni/sieluni syövereistä putkahti ulos ajatus kirjainprinttisarjasta, joka on rakkausaiheinen. Se konkeritisoitui yllättävän nopeasti ajatuksen saamisesta. Päätin jakaa lopputuloksen kanssanne.

Lue lisää →

MIDSUMMER AT OUR SUMMER COTTAGE

Tämä juhannus oli viileä, kolea ja yllättävän pimeä. Lämpöä toi sukulaisten seura (ja valkoviini) ja luonto tarjosi hämärässä mitä erilaisempia sävyjä auringon laskiessa ja noustessa, johon sumu ja sade toi omat mausteensa. Ja kesäinen ruokahan maistuu säässä kuin säässä. Etenkin kun miehet loihti mini gourmet burgereita savustetun lohen kylkeen. Eli ei varsinaisesti voi valittaa.

Lue lisää →

LONDON RESTAURANT & SHOPPING TIPS 

Lontoo on valtava paikka täynnä tekemistä ja näkemistä miljoonaan makuun. En lähde mitään kattavaa Lontoo esittelyä tekemään vaan haluan ennemminkin jakaa juuri tämän tekemämme reissun parhaat palat ja vinkit höystettynä kokemuksen kautta kertyneellä Lontoo tuntemuksella.

Lue lisää →